lördag 31 oktober 2020

Inomhusmys - bok och stream tips

Inomhusmys - bok och stream tips
Det är inte alltid man pallar gå ut, det kan vara mysigt framför brasan eller i TV-soffan med

31/10 2020
Lyckades låna ett gäng böcker innan biblioteket Corona-stängde härom dagen.

BÖCKER
Från vänster:

☆Solo sister Vägen till Sydpolen av Johanna Davidsson som skidade ensam till sydpolen 2016. Mysig bok och cool sjuksköterska!

☆Gobi Den sanna historien om en liten hunds långa resa av Dion Leonard. Ultralöparen som får sällskap av en liten, herrelös hund genom Tianshanbergen och Gobiöknen och sedan måste leta efter honom när han försvinner i Kina. Hjärtvärmande.

☆Vandringsturer i Europa av Gerard von Kapff. 39 vackra långdistansvandringsleder runt om Europa. Spektakulära vandringsleder och facinerande landskap. Massor av fina bilder från vandringar i olika svårighetsgrader som lätt startar drömmar och planer (så läs på egen risk).

☆Ända in i märgen av Annika Teasler. En sann historia om dressyrryttaren i ett elitstall som bryter nacken och vaknar upp helkroppsförlamad. Från mardröm till lycka med en markaber humor emellanåt. 

STREAMING
Om du inte redan är ett urplay-fan är det hög tid. Där är lite krångligt att hitta, men det finns guldkorn. Som den här serien - se nedan.

☆ Äventyr på outforskade platser. På URPLAY. Del 1 - paddling i en fjord till en glaciär. Del 2 - över en glaciär och upp på ett oklättrat berg. Tror det kommer att komma fler delar.



Njut inomhus en stund!

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar